Δείτε ποιοι είναι συνδεδεμένοι στο ασύρματο δίκτυο σας.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε για να ασφαλίσουμε το ασύρματο δίκτυο μας είναι η κρυπτογράφηση, η οποία κωδικοποιεί τα δεδομένα που μεταφέρονται από τον υπολογιστή σας στο ασύρματο router και αντίστροφα. Η κρυπτογράφηση είναι απαραίτητη για να εμποδίσουμε άλλους χρήστες από τα μπαίνουν δωρεάν στο διαίκτυο από το δικό μας router, αλλά δεν είναι ικανή να μας προστατέψει από hackers...
H εφαρμογή Wireless Network Watcher σαρώνει το ασύρματο δίκτυο σας και σας εμφανίζει μια λίστα με όλους τους υπολογιστές και τις συσκευές που είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο σας. Για κάθε συνδεδεμένη συσκευή, θα σας εμφανίζεται η διεύθυνση IP, η διεύθυνση MAC, ο κατασκευαστής της κάρτας δικτύου και προαιρετικά το όνομα του υπολογιστή. Όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν να εξαχθούν σε διαφορετικές μορφές όπως HTML, XML,CSV και αρχείο κειμένου. 
                     
Η εφαρμογή Wireless Network Watcher δεν χρειάζεται εγκατάσταση και υποστηρίζει Ελληνικά. Βέβαια, η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει ασύρματα δίκτυα στα οποία είστε συνδεδεμένοι.
Το Wireless Network Watcher είναι συμβατό με Windows 2000, Windwos XP, Windwos Server 2003/2008, Windows Vista και Windows 7.
       












το βρίσκετε εδώ





Penulis : indabox ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Δείτε ποιοι είναι συνδεδεμένοι στο ασύρματο δίκτυο σας. ini dipublish oleh indabox pada hari Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Δείτε ποιοι είναι συνδεδεμένοι στο ασύρματο δίκτυο σας.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου