''Marlon Brando''

Ήμουν 14 χρονών όταν ανακάλυψα την ταινία THE GODFATHER...  μεγάλη εμπειρία δεν μπορείς να πείς αλλά γιατί άραγε σε τέτοια ηλικία να μου κάνει εντύπωση αυτή η ταινία... ; Τελικά το ανακάλυψα πολύ αργότερα όταν μεγάλωσα, θέλω να πιστεύω, και πέτυχα με την εξέλιξη της τεχνολογίας να δώ αποσπάσματα απο την audition που έκαναν για την ταινία. Αυτό που είδα με οδήγησε στο φοβερό συμπέρασμα οτι ο άνθρωπος ήταν... ''ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ''! Το οτι με ενα ξύσιμο του πηγουνιού απο το πρώτο πλάνο σου έδινε να καταλάβεις οτι ''φίλε εδω κάνω κουμάντο εγω''. Πολλά βέβαια μπορούμε να πούμε για την ταινία αυτή αλλα ας μην κολλήσουμε στις λεπτομέριες.
                 Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το οτι όταν βγήκε ένα βιβλίο για τι ζωή του αυτό που έσκασε σαν βόμβα ήταν η ερωτικές του  περιπέτειες και όχι βεβαίως βεβαίως το οτι ήταν ο ''απόλυτος γυναικάς'' ,δικαιολογημένα για να μήν το πούμε αλλιώς, αλλά... η σεξουαλική ζωή με άτομα του ''ιδίου'' φίλου. Αυτό που μέχρι τότε ,ακόμα και σήμερα, θεωρούνταν taboo η και κακό πηρε άλλη διάσταση. Δεν μπορώ να πω βέβαια οτι βοήθησε η άλλαξε τον κόσμο αλλά τουλάχιστο μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο τους ανθρώπους που ζουν αυτές τις καταστάσης ως ένα ''στήριγμα'' στην καθημερινότητα τους. Το λέω αυτό χωρίς να πιστεύω το οτι αυτος ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ήταν ομοφυλόφιλος αλλά το οτι ήταν άνθρωπος ο οποίος μπορούσε και έσπασε τα taboo της καθημερινότητας που μας έχει επιβάλει η κοινωνία.
                  Αυτό που έχω να πω σαν uinspot είναι οτι τελικά πρέπει να κάνεις την τρέλα σου η αλλιώς ''μαλακίες με πολύ μυαλό'' γιατί έτσι θα τις ονομάσει η κοινωνία εξάλου κάποια στιγμή και τελικα αν μπορούσαμε να ρωτήσουμε κάποιον φίλο του Marlon αυτό πιστεύω θα μας έλεγε οτι έκανε.



 Αυτή είναι η δική μου οπτική γωνιά γι`αυτόν τον άνθρωπο και τίποτε άλλο.

Penulis : indabox ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel ''Marlon Brando'' ini dipublish oleh indabox pada hari Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan ''Marlon Brando''
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου